• NL
  • EN

 BEL ONS: +31 (0)45-5748190     |

 

U bent hier

Windows 10 IoT Enterprise nu beschikbaar op al onze computers

Het Internet of Things tot realiteit maken
IoT begint met dingen. Van slimme sensoren tot industriële gateways tot de robots die de auto's bouwen waarin wij rijden, het Internet of Things wordt mogelijk gemaakt door het verbinden van talloze intelligente apparaten op vele verschillende manieren die enorme hoeveelheden en typen gegevens genereren. Microsoft biedt de technologieën en expertise die u nodig hebt om gebruik te kunnen maken van het Internet of Things door een verbonden systeem te bouwen voor het verzamelen, opslaan en analyseren van de gegevens van uw organisatie.
Van intelligente apparaten aan de rand van uw netwerk tot back-endsystemen en cloudservices, de gegevens die door uw onderneming stromen vormen de basis voor een nieuw niveau van business intelligence.
 
Windows 10 IoT Enterprise
Windows 10 IoT Enterprise stelt de capaciteiten van Windows 10 Enterprise ter beschikking aan een breed scala van industrieapparaten in detailhandel, productiesector, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en andere branches. Windows 10 IoT Enterprise-apparaten werken met krachtige LOB-toepassingen en voeren een gespecialiseerde functie uit op een veilige, betrouwbare en gestroomlijnde wijze ter ondersteuning van missiekritische industrieapparaten.
Windows 10 IoT Enterprise ondersteunt zowel Universal Windows-apps als klassieke Windows-toepassingen plus een keur van innovatieve functionaliteiten: geavanceerde bescherming tegen moderne beveiligingsrisico's, volledig flexibele implementatie-, bijwerk- en ondersteuningsopties en uitgebreide functies voor infrastructuur-, apparaat- en appbeheer. Bedrijven die beheerbaarheid, consistentie en voorspelbaarheid vereisen, kiezen voor Windows 10 IoT Enterprise en Windows 10 Enterprise.
(bron: Microsoft)
 
Check onze webshop voor ALL IN ONE PC's of MINI COMPUTERS met Windows 10 IoT Enterprise.
 
windows 10 IoT enterprise